Great minds DO think alike: Juuri kun olin ehtinyt ihastumaan nahkashortsien ja revityn villaneuleen ristiriitaiseen vuoropuheluun (ja kehittänyt soveliaan pompöösin muotipuhetavan, huh huh), "jouduin" toimeksiannosta väijymään Milla Jovovichin kuvia - lempiotoksessani naisella on Rodarten reikämekko ja kiiltävä musta prätkärotsi.

Niinpä normipäiväversiossani purettu neuleeni asettuu mustien nahkahousujen ylle. Housut ovat äidin vanhat, merkkiä Ril's ja kauttaaltaan vuoratut - hyvin tarkenee. Etenkin kun uloslähtiessä muistaa sen valkoisen prätkärotsin.

Käärityt mustat nahkasaappaat ruttaantuneiden mustien nahkahousujen kanssa ovat kieltämättä vähän too much - mulle tuli tästä kuitenkin lämmin ja hilpeä köyhän miehen Rick Owens -olo, joten mennään näin! (Kunnes löydän mokkasaapikkaat...)

Rakastan tätä syksyn vaihetta, kun pärjää ilman hansikkaita ja pipoa - mutta voi käyttää jompaakumpaa huopahattua - ja nimeltä mainitsemattomien ystävieni mukaan mun pitäisi ilmeisesti käyttää hattua aina, HMPF!

En osaa päättää, kumpi on uljaampi pohjoismainen syyslaulu - Höstvisa vai tämä: 

ps. Fifissä neulepaidan purut näkyvät vähän tarkemmin.