Hain vihdoin Indian Summerista minulle varatun, mustan, nahkaisen whip ringin. Se on täydellinen etukäteissyntymäpäivälahja minulta minulle. Pidän sitä toisinpäin kuin mallistokuvissa, sitä on hyvä joko nonchalantisti vaan roikuttaa, tai heiluttaa ympäriinsä.

Maison Martin Margielan halter-selkäinen viskoosimekko on jäänyt turhan vähälle käytölle, minulle loistavasta helmanpituudestaan huolimatta. Nyt muistin, että olin poistanut hankalan mittaisesta Gina Tricot'n jakusta vuorin ja vetoketjun. Jäljelle jäänyt pitsi on vähän kuin dekonstruoitu bolero. 


Pidän tästä kokonaisuudesta kuin hullu turkkilaisesta jogurtista. Viihdyin,ja ponnarikin onnistui olemaan juuri oikealla tavalla messy.

Onko kellään hyviä havaintoja teräväkärkisistä, varrellisista kiilakoroista loppukevättä ja kesää ajatellen, korvaamaan karvavuoriset Carin Westerit (jotka eivät kyllä olleet vielä huhtikuun illassa yhtään liikaa - vaikka vastaan tuli tytönhupakoita nilkkapituisissa valkoisissa caprileggingseissä ja narutopeissa, ilman takkia...)?