This week, I have been mostly...

1. LAIHDUTTANUT. Ei suinkaan mistään tylsästä "elämäntavat haltuun vuoden alkuun!" -syystä, vaan siks kun alennusmynnistä löyty sikakalliit ruåttalaisille leggy-Lisoille leikatut ja ah niin ihanat farkut vähän halvemmalla, mutta kun koot loppuivat kesken. Aikuinen Nainen ostaa tietty ne "vähän" pienet ja alkaa armottomalle kaurapuuroa ja tunti hikilenkkeilyä päivässä -kuurille. Tämähetkistä tilannetta kuvaa Edinan ja Patsyn klassinen sananvaihto:

Edina: How do I look?

Patsy: Like a Zeppelin in a condom.

loc5.jpg

Ei vaan! "Kuva seuraa myöhemmin."

2. Kuunnellut tietysti lisää 90-luvun alun Mänixejä. Tässä akustinen vetäsy viikon teemoihin sopivista aiheista She is Suffering ja 4st7lb. (osaisko joku neuvoa, miten voin törkätä vuodatukseen videoo? Ei onnistu Youtuben antaman linkin avulla, olen neuvoton teknologian haasteiden edessä. Ja elämän.)

3. Katsellut repeatillä Gus Van Santin Elephantia. Siitä voisi varmaan sanoa jotakin fiksuakin, mutta herttaisen tapaani tyydyn listaamaan ihanimmat Van Sant -pojut ikinä:

Elephantin John Robinson

e18.jpg

My Own Private Idahon Keanu ja River:

ken-riv.jpg

(taas oleellinen sukupolvikokemuskysymys: Missä olit kun kuulit että River Phoenix on kuollut? Mä join mutsin kanssa iltakahvia ja menin ihan mykäks ja sitten näytin äidille Riverin kuvia The Face -lehdestä ja yhdessä nyökyteltiin että nätti se oli.)

Ja best of the best, Matt "Drugstore Cowboy" Dillon:

drugstorecowboy.jpg

4. Kuuunnellut 80-luvulla Tampereen punk-elämässä vaikuttaneen Attanas-yhtyeen kesähittiä. "Aurinko paistaa aina silmiin, varpaat palaa saatana". Sekä laulanut kys. kappaletta kys. yhtyeessä aikoinaan ja 00-luvulla Tampereen reggae-, ska- ja olutravintola-elämässä vaikuttaneelle "Venkarille". Kiitos ja anteeksi.

5. Katsellut kun pojat skeittaa I Am Klootin To You -herutuksen tahtiin. Tästä ei influenssalääke parane.

6. Saanut vihdoin luettua loppuun Katriina Lehdon kirjan Ulrike Meinhof - Lähemmäs totuutta, ei todellisuutta. Varsin virkistävästi Lehto ei esitä Ulrikea aivovammaisena, Baaderin kynsiin jäävänä naisrukkana, vaan hakee syitä antimilitaristiälykön terroristiksi ryhtymiseen ns. syvemmältä. Suosittelen kaikille, jotka haluavat sanoa terrorismista, naisterrorismista ja paljon mistään muustakaan yhtään mitään. Bonuksena harvinaisen herttaisia perhekuvia RAF:n ydinjengistä.

245px-Ulrike_Meinhof_als_junge_Journalis

7. THIS JUST IN!!! Mutsi soitti joltain peräkylän kirpputorilta, oli kuulemma löytänyt Charles Jourdan -hippakengät (sanavalinta äiskän)kokoa 40 hintaan 6,90. "Huolitko?" No joo, ehkä. KUVA TULOSSA MYÖHEMMIN!!!!