Olen kuulkaas ihan rakastunut. Yhden toisen lisäksi myös vaatemerkkiin nimeltä Dead Birds & Lionheart.

Oli synkkä ja myrskyinen kevätpäivä, kun epätoivoisella mekonetsintämatkallani päädyin Tampereen idyllisimmälle Ojakadulle ja siellä sijaitsevaan Super Mukavaansimppeliä mekkoa, joka kuitenkin makes you go uuuuuuh, ja hän työnsi käteeni tämän (vasemmalta kymmenes kuvista, koodi D8E, mut niinku harmaampana). Siinä se sitten oli.
 
Materiaali tuhtia himmeästi kiiltävää silkkisekoitetta, olkapäillä röyhelöt, syvä, muttei liian antava kaula-aukko, ja leikkaus, joka teki nöyrimmästä palvelijastanne pitkänhuiskean sleek & chic -naisen (mikä tietysti olen aina, mutta kun kaikki vaatteet vaan ei tajuu). Kyseessä on siis täydellinen pikkumusta, non-hippie kesämekko ja minuuteni laajennus yhdessä jumalaisessa paketissa. Ainoa käytännön este yhteiselle euforiselle polullemme on hintalapussa mainittu hippasta vajaa kaksisataa euroa, mutta vaikeudet on tehty voitettaviksi! Kunhan vain rakkaani jaksat odotella siellä henkarissa!

Deadbirds & Lionheart on muuten tamperelainen. High Fashionia Pirkanmaalta, kuka olis uskonut. Helyviime kesänä, ja tällä viikolla merkki esittäytyy Helsingin perus-Stockan Argos-hallissa muiden nuorten suunnittelijoiden kanssa. Myös Finnish Design Shop myy, ostakkee ostakkee! (Mutta älkää sitä mun mekkoa, pliiiz.)

db_2007_2_tk.jpgdb_2007_4_tk.jpg

(kuvat http://www.finnishdesignshop.com/)

Super Mukavaa pitää vielä erikseen kehua, Näsilinannkadun liike oli minun K.I.S.S. -makuuni liikaa printtiä, a-linjaista hamosta ja muutenkin söpöilyä, kuten koko nuori suomalainen suunnittelu pari vuotta sitten, mutta nyt liikkeen valikoima alkaa olla kohdillaan. On kuulkaa super siistiä olla ja pukeutua kuin aikuinen! Tamperelaiset, support your local dealer, ja muut, tervetuloa ostosmatkalle!

Otsikossa laulaa Carole King BBC:n studioilla 1971, aikuisilla on lupa tykätä tästäkin ja laulaa mukana !
vaateliikkeeseen. Kerroin ystävälliselle myyjälle, että nyt tarttis haastatteli suunnittelijakaksikkoa jo