Rakkaat ystävät, seuraavana vuorossa kuvapainotteinen kyhäelmä aiheena "Pukeudun tylsästi mutta epäsiististi, ja haluan hirveästi kaikkea uutta kivaa" eikun siis "Yksinkertaisen eleganssini kulmakivet, nyt ja tuonnempana". Lisäksi kuuntelemme yhtyeitä, joiden kanssa Hullu-Jason Piercellä on ollut edes etäisesti mitään tekemistä. Naattikaa. 

Otsikossa ja alla olevalla videolla soi Spectrumin "How You Satistfy Me", uuh aah.

Kuten suosikkibloggaajani, minäkin haluaisin olla laadukkaissa mutta vähän jänskissä peruvaatteissa viihtyvä tyylinainen. Saahan sitä haluta. 

Kuvassa Sugar Kanen dagens/veckans/månadens outfit aikaväliltä 16.4. - elokuun loppuun, veikkaan ma. Pahemmilla pakkasilla, kuten tänään, olen vetäissyt jalkaan mustat polvisukat ja kaulaan huivin ja äärimmäisen pakon uhatessa jopa takin (mieluiten kapean harmaan armeijahenkisen ei-liian-trenssin, See by Chloë, ikää miljoona vuotta) koko komeuden päälle. Välillä olen pessyt farkut ja vaihtanut t-paidan raidalliseen tai helteillä jopa harmaaseen miehenhakkaustoppiin. Vappupäivänä hulluttelin  yhdistämällä neuletakkiin ja farmarihousuun harmaan pussimaisen taskumekon, sekä Vagabondin valkoiset platformsandaalit. 

Näillä on menty kaikkiin jänniin paikkoihin, kuten duuniin, taidenäyttelyiden viinitiskille etuilemaan, Omille Synttäreille ja Nekalaan pussailemaan. (Noilla kengillä pystyy jopa pyöräilemään!) 

n751318600_586954_2312.jpg1550729.jpg

Neuletakki: Filippa K.

T-paita: Filippa K.

Farkut: Cheap monday

Kengät: Palmroth, seiskytluvulta, mokkanahka hiutuu jo aika ikävän näköisesti, mistä saan uudet yhtä hyvät?!?

Kaulassa: KORU!!!

Malli: Tärähtänyt, kuten kuvansa

Katsotaan ja kuunnellaan välillä Jasonin minimalistista mutta ah niin koukuttavaa tyyliä Spiritualized-yhtyeen videolla She Kissed Me (And It felt Like A Hit).Täydellinen kesämekko on edelleen haussa. En halua hippi- enkä etenkään maksimekkoa, vaikka niitä kuinka tyrkytetään. Z-salamapartion Matsia mukaillakseni: Ne sopii muille, ei mulle. (Oikeesti tytöt hei, vuonna 1998 hippie chic tai de luxe hippi  oli ihan freesi juttu, mutta EI ENÄÄ. Anita Pallenberg on edelleen suurimpia sartoriaalisia vaikuttajiani, mutta se onkin särmikäs ja kultturisesti tietoinen pukeutuja, ei mikään hiton Sienna.) Kill all hippies, lauloi jo Bobby Gillespie.  

keef.jpg


Rento kuitenkin olla pitäis. Tämä Garance dorén blogista pulpahtanut mekko ja koko nainen on sellainen, millainen mäkin mielikuvitusmaailmassa olisin: 

m2.jpg

Gladiaattorisandaalivajeesta rutisin jo aiemmin. Voi autuutta, kun Oliviaa selaillessa huomasin Vagabondin suutaroineen kengät juuri minulle, 65 euron sopuhintaan. 

Hiuskriisiäkin vähän pukkaisi. Nyt ollaan niin kovin luonnontilassa. Heittäytyäkö platinablondiksi taas, vai ollako "natural, natural beauty". Kaikenlaista!

Anyway that you want me: